•  
  • Home
  • -
  • Onze praktijk

Onze praktijk

Fysiotherapiepraktijk Olst is een groepspraktijk, die is voortgekomen uit de praktijk die sinds 1960 in Olst gevestigd is. In 2006 zijn wij verhuisd naar het voormalig bibliotheekgebouw aan de Watertorenstraat 8.

Ons doel is om een zo breed mogelijk scala aan 1e lijns zorg aan te bieden binnen de "voormalige" gemeente Olst. Wij vinden namelijk dat de inwoners van Olst voor fysiotherapeutische behandeling niet uit hoeven te wijken naar een andere plaats. Dit willen wij bereiken door een verschillende fysiotherapeutische specialisaties aan te bieden binnen de praktijk. 

Onze visie op de fysiotherapie is dat wij de specialisten zijn voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. De praktijk moet goed toegankelijk zijn, professioneel, maar ook laag drempelig en huiselijk.
Wij behandelen en begeleiden mensen met bewegingsproblemen en beperkingen. Het moet dus mogelijk zijn om binnen de praktijk goed te kunnen oefenen/trainen. Daarom beschikken wij over een ruime oefenzaal voorzien van de nodige apparatuur.

 

Onze praktijk