Fysio-fitness

Fysio-fitness is een activiteit waarbij in groepjes van maximaal 10 personen onder leiding van een fysiotherapeut wordt getraind. Centraal staat de verbetering van de conditie en de spierkracht.

De lessen omvatten 1 uur algemene fitness  (cardiotraining, kracht- en lenigheidsoefeningen) per week. Het begin bestaat uit een groepsgewijze warming-up, er wordt afgesloten met een cooling-down. De lessen worden zo gegeven dat ze voor iedereen te volgen zijn. Iedere dinsdag en donderdag van 18.30 - 19.30uur en van 19.30 - 20.30uur.

Voor nieuwe aanmeldingen kan er vanaf half augustus 2020 ook gestart worden op maandag en woensdag van 16.00 tot 17.00 uur

Na telefonische aanmelding wordt er een afspraak gepland voor een intakesessie, waar uw lichamelijke conditie bij aanvang van de training in kaart gebracht wordt (eenmalige kosten).

Voor de afspraak krijgt u een vragenlijst toegestuurd.
Verzocht wordt om de vragenlijst mee te nemen naar de intakeafspraak. Tijdens het trainen zal er periodiek een (deel)hertest plaatsvinden (waaraan geen kosten zijn verbonden).

De kosten bedragen voor 1 uur training per week €37,50 (incl. BTW) per maand.

Het is ook mogelijk om 2 x per week te trainen. De kosten hiervoor bedragen €60,- (incl. BTW) per maand.


Eenmalige intake- en inschrijfkosten bedragen €36,- (incl. BTW).
Betaling vindt vooraf plaats via automatische incasso. Opzegtermijn is 1 maand.

Iedere deelnemer is verplicht zaalsportschoenen te dragen, een handdoek en een gevulde bidon mee te nemen en sportieve kleding te dragen .

De (sport)fysiotherapeuten die binnen onze praktijk de Fysio-Fit lessen verzorgen zijn:
Hans van der Vegt

Dominique Smeenk

Berend Wantia