Hulpmiddelen uitleen Medipoint

02 oktober 2018

Toen wij hoorden dat er in Olst en omgeving geen afhaal punt meer zou zijn, voor het lenen van hulpmiddelen, hebben we het besluit genomen hier wat aan te doen! Sindskort zijn wij het uitleenpunt van hulpmiddelen. De hulpmiddelen worden aangeleverd door Medipoint.

Bij ons kunt u onder andere lenen/huren/kopen: Elleboogkrukken, looprek, rollator, douchestoel, ondersteek, toiletverhoger, rolstoel, etc.

Ook kunnen we er voor zorgen dat Medipoint de hulpmiddelen de volgende dag bij u thuis kan leveren. Hiervoor kunt u ons bellen (0570-561599) en geven we alles voor u door. Daarna kunt u het geleende weer bij ons inleveren of op laten halen.

Mocht er onverhoopt iets niet op voorraad zijn, dan bestellen wij het voor 14.00uur en dan wordt het de volgende werkdag bezorgd in de fysiotherapie praktijk, waar u het artikel kunt ophalen. Graag willen wij dan uw IBAN nr. en handtekening, aangezien de betaling gaat via de automatische incasso. Mocht u een lidmaatschapnummer van een ledenvereniging hebben dan kost het u helemaal niets. 

Wij hopen op deze manier onze dienstverlening te vergroten!

 

 

 

Hulpmiddelen uitleen Medipoint
Terug naar overzicht