Hulpmiddelen uitleen Medipoint

02 oktober 2018

Toen wij hoorden dat er in Olst en omgeving geen afhaalpunt meer zou zijn voor het lenen van hulpmiddelen, hebben we het besluit genomen hier wat aan te doen! Wij zijn hét uitleenpunt in Olst geworden voor hulpmiddelen, die door Medipoint worden aangeleverd.

Bij ons kunt u onder andere lenen en huren: elleboogkrukken, een looprek, een rollator, een douchestoel, een ondersteek, een toiletverhoger, een rolstoel, dekensteun etc. Mocht er onverhoopt iets niet op voorraad zijn, dan bestellen wij de hulpmiddelen voor u. De eerstvolgende woensdag wordt het hulpmiddel dan in de praktijk bezorgd, zodat u het hier kunt ophalen.

Veelal worden de hulpmiddelen vergoed door uw zorgverzekeraar, vooral na een operatie. Mocht u lid zijn van een ledenvereniging, bijvoorbeeld Carinova, dan kunt u gratis gebruik maken van de hulpmiddelen. In sommige gevallen worden er door Medipoint kosten aan u berekend.

Medipoint kan ook hulpmiddelen bij u thuis afleveren, dit is met name handig voor de grote artikelen zoals een verrijdbare douchestoel, een hoog/laagbed etc. Hiervoor kunt u bellen met 088-1020100. Als u dit lastig vindt, komt u dan naar de praktijk, daar kunnen wij dit voor u regelen.

Wanneer u in de praktijk komt om de hulpmiddelen op te halen vragen wij u om uw IBAN nummer en handtekening en eventueel het lidmaatschapsnummer van de ledenvereniging waar u bij bent aangesloten.

Met het op deze manier regelen van hulpmiddelen, voor iedereen in Olst en omgeving, hopen wij onze dienstverlening te vergroten.

 

 

 

Hulpmiddelen uitleen Medipoint
Terug naar overzicht