Hulpmiddelen uitleen Medipoint

02 oktober 2018

Toen wij hoorden dat er in Olst en omgeving geen afhaal punt meer zou zijn, voor het lenen van hulpmiddelen, hebben we het besluit genomen hier wat aan te doen! Nu zijn wij het uitleenpunt van hulpmiddelen. De artikelen worden aangeleverd door Medipoint.

Bij ons kunt u onder andere lenen en huren: Elleboogkrukken, looprek, rollator, douchestoel, ondersteek, toiletverhoger, rolstoel, etc.

Ook kan Medipoint hulpmiddelen bij u thuis afleveren, dit is met name handig voor de grote artikelen zoals een verrijdbare douchestoel, bed etc. Hiervoor kunt u bellen met 088-

 

Mocht er onverhoopt iets niet op voorraad zijn, dan bestellen wij het voor 14.00uur en dan wordt het de eerstvolgende woensdag bezorgd in de fysiotherapie praktijk, waar u het artikel kunt ophalen. Graag willen wij dan uw IBAN nr. en handtekening, aangezien de betaling gaat via de automatische incasso. Mocht u een lidmaatschapnummer van een ledenvereniging hebben dan kost het u helemaal niets. Geef dan wel het lidmaatschap nummer aan ons door.

Wij hopen op deze manier onze dienstverlening te vergroten!

 

 

 

Hulpmiddelen uitleen Medipoint
Terug naar overzicht