Corona update 1 mei 2020

06 mei 2020

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

 

Beste patienten van fysiotherapie praktijk Olst,

 

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patienten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van fat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als jij, of iemand anders in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygieneregels:

- Geen handen schudden

- Neem je eigen badhanddoek mee

- Was je handen voor en na de afspraak

- 1 persoon per fysiotherapeut

- Hoest en nies in je elleboog

- Houd 1,5 meter afstand van andere patienten

- Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

 

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Namens alle medewerkers van fysiotherapie praktijk Olst bedankt voor uw medewerking en blijf gezond!

 

 

 

Corona update 1 mei 2020
Terug naar overzicht