Fysio Olst komt naar Wesepe!

Dry needling

  DryNeedling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. DryNeedling gebruikt een droge (dry) acupunctuurnaald, er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten.

Tapen tegen hooikoorts!

Bij fysiotherapiepraktijk Olst laat je je tapen tegen hooikoorts! Verschillende hooikoorts patienten gingen je al voor met goed resultaat! Je kunt je 2x laten tapen voor €30 (inclusief een rol tape). Ga ook jij deze zomer in met sterk verminderde klachten van hooikoorts?

Maaike en Yadira zijn naar de NIMOC cursus geweest!

Wat is NIMOC NIMOC is de afkorting van Non-Invasive Mobilization of the Coccyx. Dit betekent een uitwendige behandeling van het os coccygis. In gewoon Nederlands is dit een herstel van de afwijkende stand van het stuitje door een heel milde, uitwendige beweging.

Per 18 oktober 2016 starten wij met uitlenen van hulpmiddelen via Medipoint!

Per 18 oktober 2016 starten wij met uitlenen van hulpmiddelen via Medipoint! U kunt onder andere krukken huren voor minimaal 3 weken. Heeft u er voor langere tijd wat nodig, dan kan er een set gekocht worden a €35,- . Ook andere hulpmiddelen worden uitgeleend.

Qualizorg certificaat 8,8!!

Onze praktijk is in 2015 met een 8,8 beoordeeld door qualizorg!

Trainen met een oefenbal!

Ook dit jaar zijn we weer volop bezig met nieuwe ontwikkelingen. Er worden weer nieuwe cursussen gevolgd en er staan verschillende symposiums op het programma om jou zo goed mogelijk verder te helpen! Een van deze nieuwe ontwikkelingen is: Oefenen met een proffesionele oefen bal!

Een goed en vooral gezond 2016!

Wij wensen iedereen een hele goede jaarwisseling! Dat 2016 een goed en vooral gezond jaar mag worden. Namens het hele team van fysiotherapie praktijk Olst: Elke, Marit, Hans, Yadira, Marcel, Carline, Maaike, Niels en Jacqueline.   De praktijk is donderdag 31-12-2015 de gehele dag gesloten!

Sport carrousel

Voor veel kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking is het niet altijd makkelijk om een (sport)vereniging te vinden waar ze zich bij kunnen aansluiten. Daarom worden er bij fysiotherapeuten in Olst en Wijhe displays geplaatst.

Iedere dinsdag en donderdagavond fysiofitness!

Iedere dinsdagavond en donderdagavond van 18.30 - 19.30uur en van 19.30 - 20.30uur is er fysiofitness in de praktijk. Hier kunt u onder proffesionele begeleiding een uur sporten. Kijk voor meer informatie naar het tabblad "specialismen". Hans en Niels begeleiden de groepen.